Ники Китаеца не може да си прости, че изгуби на финалната права

Ники Китаеца направо не е на себе си.

Той не може да си прости, че позволи голямата награда да му се изплъзне от ръцете на метри от големия финал. Той успя да се добере до петото място в шоуто Биг Брадър Ол Старс, а преди него се нареди силиконката Калина Паскалева, която без никакви усилия успяваше да предизвика най-горещите фантазии в главите на представителите на силния пол в къщата (а и не само).

[caption id="attachment_431739" align="alignright" width="300"]Ники Китаеца не може да си прости, че изгуби на финалната права Ники Китаеца не може да си прости, че изгуби на финалната права[/caption]

На излизане от риалити формата, Ники Китаеца заяви, че по време на престоя си в къщата не е преставал да гради стратегии и да си прави пиар. Той едва ли не се потупа по гърдите по примера на Бай Ганьо, заявявайки, че никой не е виждал по-истински човек в това шоу и веднага след това зададе въпроса: „Имало ли е такъв?”. Ники Китаеца не успя да скрие гнева и разочарованието, че въпреки всички усилия, които положи, за да се представи в добра светлина пред зрители и съквартиранти, бе натирен на финалната права.

Съквартирантът подчерта, че това, което се случва навън го е ядосало искрено и допълни, че съжалява, че се е съгласил да участва в този формат. Ники Китаецът бе най-разгневен от факта, че по адрес на детето му са се изсипали редица глупости и подчерта, че това не е редно, дори и когато става въпрос за шоу. Калина Паскалева, която зае една идея по-горна позиция от Ники Китаеца и успя да се нареди на четвърто място по пътя към финала в риалитито не пропусна да подчертае, че е много доволна от участието си.

Тя отсече категорично, че това, което е показала е истинското й аз и добави, че шоуто й е помогнало да бъде много по-търпелива в сравнение с преди това. Като най-голямо щастие от пребиваването си в шоуто силиконката определи факта, че се е запознала с Катерина Евро и вече са приятелки. В заключение Калина Паскалева хвърли бомба, заявявайки, че вече е открила половинката си, без да разкрива повече подробности, пише pik.bg.