Малък Тошко върза тенекия на Гала

Малък Тошко постави водещата на предаването „На кафе” – Гала в доста неудобно положение.

По всичко личи, че изцепките на внука на Тато нямат край. Днес той си позволи поредната такава. След като снощи Малък Тошко се появи на финала на Биг Брадър Ол Старс мъртво пиян, очевидно днес не е успял да се събуди и не дойде в студиото, каквато е традицията.

Отначало водещата анонсира, че днес ще има изненада за зрителите на предаването, а малко по-късно стана ясно, че всъщност изненадата е, че Малък Тошко не се появи. Поставена в доста неудобно положение Гала едва промълви, че той си е такъв и не му се сърди, пише pik.bg.

[caption id="attachment_431721" align="alignright" width="300"]Малък Тошко върза тенекия на Гала Малък Тошко върза тенекия на Гала[/caption]

Изцепките на Малък Тошко в риалити формата сякаш нямаха край и въпреки това той очевидно се оказа най-достойният сред съквартирантите, за да излезе като победител от там. Дали обаче действително зрителският вот или предварителните договорки между продуценти и внука на Тато го направиха такъв, всеки може да направи сам за себе си изводите. Ако обаче наистина българското общество е паднало толкоз ниско, че да избира подобни личности за свои идоли, то тежко ни.

На финала в битката за голямата награда останаха Тодор Славков и Катерина Евро. Тя през сълзи заяви, че подобни формати не са за нея, а най-много я приляга да си стои вкъщи, да готви на децата и да си гледа кучетата. Разбирайки, че Тодор Славков е победител в шоуто, режисьорът Андрей Слабаков заяви, че той вероятно ще подари колата на Катерина Евро, тъй като за никого не е тайна, че двамата са много близки приятели от дълги години.

Появата на Малък Тошко в студиото на Ники Кънчев предизвика истински смут, тъй като бе видимо неадекватен. В типичния си стил внукът на Тато заяви, че е на 27 години и най-после има възможността да занесе някаква награда у дома.