Семейството на ангелогласната чаровница Крисия ще разпуска на Банско

Ангелогласната Крисия, която е на път да превземе света, разкри къде ще отмаря на Коледа.

След множеството участия, Крисия ще се отдаде на петдневна почивка около Коледа. Семейството на малката чаровница възнамерява да си подари ски ваканция в Банско. Освен, че пее прекрасно, призьорката от детската „Евровизия” обожава да кара ски. Тя се е научила да пори ски пистите за възрастни и е горда от факта, че има диплома, че може да практикува любимия й спорт.

[caption id="attachment_431620" align="alignright" width="300"]Семейството на ангелогласната чаровница Крисия ще разпуска на Банско Семейството на ангелогласната чаровница Крисия ще разпуска на Банско[/caption]

Крисия е горда и от това, че се е научила на този зимен спорт в училището в родния й Разград. Тя разкри, че в училищния двор има множество стръмни места, където спокойно могат да се карат ски. Веднъж това занимание й се сторило доста интересно и просто помолила преподавателя да се включи и тя. Без дори да дочака отговор, тя тръгнала с останалите. Определя изживяването от каране на ски като „много яко усещане”.

Вестник „Монитор” посочва, че малката Крисия все още не е успяла да намери време, за да напише писмото с желанията си до Дядо Коледа. Тя все още няма никаква идея какъв подарък иска да получи от белобрадия старец тази година. След като се представи феноменално на престижния конкурс „Евровизия” в Малта, чаровната Крисия полага неимоверни усилия да навакса пропуснатия учебен материал. В продължение на две седмици тя ходи на частни уроци при класната си в Основно училище „Васил Левски” в родния й град.

С типичната си чаровна усмивка Крисия посочва, че продължава напред, учи, пее и играе. Веднага след това обаче бърза да уточни, че за последното (игрите) й остава време само през уикенда, пише Блиц. Ние пожелаваме на ангелогласната чаровница да продължи с успехите си и занапред, а белобрадият старец Дядо Коледа да сбъдне желанието й каквото и да е то.