Танцьорките напускат Слави Трифонов заедно с изхвърлената Мартина

Проблемна Коледа се задава за Слави Трифонов, след като стана ясно, че балетната формация „Магаданс” се разпада. Балерините масово се гласят да напуснат шоуто в знак на подкрепа към низвергнатата си колежка Мартина Огнянова – разкрива „България днес”, като се позовава на хора от екипа на Дългия. Само преди седмица шоуменът скъса всякакви отношения с приятелката си, като я помоли да напусне редиците на екипа му. Останалите танцьорки искали да подкрепят Мартина и са заплашили, че ако колежката им не бъде върната на работа, и те си стягат багажа. Като се знае характера на Слави, това е много вероятно да се случи. След като раздялата стана факт, Мартина беше натирена да си търси нова работа, за да не се мотае много-много пред погледа на бившата си половинка. В медиите се появиха различни версии защо двамата скъсаха, като засега най-сочената е, че Мартина е изневерявала на Слави, той е разбрал това и й посочил вратата.

[caption id="attachment_431584" align="alignleft" width="300"]Слави Трифонов Ще се разделят ли балерините със Слави Трифонов?[/caption]

„Няма изневяра, човекът, който посочват за нейно гадже в момента, тя го познава от години. Добри познати са, но нищо повече” – споделя пред изданието близка до балерината, запозната с любовната история на Мартина. В момента танцьорката се намира в родната си Варна, където ближе рани и се готви за нов удар - да вземе част от танцьорките в шоуто на Слави и да направи собствен балет. Факт е наистина, че част от момичетата се навили на варианта да продължат кариерата си с Мартина, а от предаването на Слави Трифонов косвено потвърдиха тази информация, като обявиха конкурс за балерини на страницата на шоуто. Предишните сериозни връзки на Дългия с Маги и с Алекс Раева също завършиха с бърза раздяла за водещия заради желанието на момичетата да се омъжат официално, но Слави Трифонов бяга от брака като дявол от тамян – припомня изданието.