Актьорът Калин Врачански предлагал на приятелката си Силвия Петкова да станат семейство

Преди 4 години актьорът Калин Врачански е имал една голяма мечта – да стане татко, твърди „Уикенд”. Звездата от „Стъклен дом” с голямо желание увещавал половинката си по това време Силвия Петкова да му роди дете. Плановете им обаче не се осъществили и днес двамата са разделени, макар да са запазили топлите си чувства един към друг. А провалената им връзка се дължи именно на това неосъществено бащинство – отбелязва изданието. „Имал съм период, в който съм искал да стана татко. После съм си казвал, че не ми е още време. Сега чакам да срещна подходящият човек, за да го направя” – признал пред приятели Калин Врачански.

[caption id="attachment_431477" align="alignleft" width="300"]Калин Врачански Калин Врачански и Силвия бяха хубава двойка[/caption]

Пропуснатите възможности да стане родител се дължали на младостта на изгората му. Когато започва да ходи с варненката Силвия, тя е само на 15 години. Впоследствие влиза в НАТФИЗ и също като приятеля си започва да върви по трънливия път на младия артист. По него всяко отклонение може да струва скъпо и актрисата решава да отложи максимално момента, в който да стане майка. „Двамата бяха на различни етапи в живота си. Той вече беше постигнал популярност и ролите сами идваха. Тя не можеше да си позволи да пропусне най-ползотворните си години, за да сменя пелени. Силвия много обича деца, но тогава не й беше времето” – издават близки до бившата двойка. В крайна сметка отказът да създадат потомство се оказва решаващ за Калин Врачански. Интимната им близост преминава в приятелска и днес двамата не спират да се виждат, но вече с нови роли. За Силвия дори остава надеждата, че някой слънчев ден отново може да започнат връзката си там, откъдето са я прекратили – коментира изданието. Вестникът припомня, че последната авантюра на Калин Врачански е с колежката му Теодора Духовникова, с която преди няколко седмици бяха изловени от папараци да се целуват страстно.