Преслава и Бирмата готвят сватба, досущ като Мария и Християн Гущеров!

Преслава отново се връща към страта си любов. Попфолк певицата Преслава отново е с милионера Георги Станоев-Малката Бирма. Певицата беше разделени за няколко месеца от годеника си и двамата страдаха безумно заради раздялата. Въпреки че парадираха безразличие, това се отрази и на певицата и на богаташа. Припомняме, че той тръгна като сянка.

Абонираният гуляйджия отказваше купони, пиянски вечери и знойни хубавици и драстично отслабне. Преслава, въпреки че стана една от най-вървежните певици на „Пайнер” и една вечер с нейно участие достига седем бона, също не бе безразлична към личната си драма.

[caption id="attachment_431258" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава и Бирмата ще се врекат във вярност[/caption]

Въпреки че се снима с няколко младоци във Фейсбук, тя само разпали ревността на любимия си, но не остана с никой от мъжете. Певицата обаче отново се е върнала към старата си любов и от това, което се вижда в социалната мрежа е повече от щастлива. Значи поговорката „Старата любов ръжда не хваща” е напълно валидна и в този случай, твърдят близки до чалга звездата.

Двамата влюбени дори планирали сватба през следващата година. Преслава и Малката Бирма ще минат под венчило или през пролетта, или най-късно лятото. Везните клонели повече към втория вариант, тъй като те искали да спретнат модерната напоследък сватба на морето.

Припомняме, че бизнесмена предложи брак на любимата си още миналата година. Тогата те заживяха заедно и Георги Станоев й подари скъп годежден пръстен. Но заради безконечните кавги, ревност и правене на инат, двойката се раздели. Тога се случи след мега скандал, когато в една морска дискотека Преслава запрати по Жоро Бирмата стъклена чаша и му разцепи веждата. Но това вече е минало и Преси се готви да стане булка.