Елена Кучкова не крие, че гаджето й политик се срамува от нея, понеже е плеймейткаЕлена Кучкова упорито крие името на гаджето си, не отрича афера с Бареков

Елена Кучкова с половин уста потвърди, че мистериозното й гадже политик е именно Николай Бареков. Каквито слухове се носят от доста време из родното медийно пространство. Плеймейтката упорито отказва да назове името на мъжа, с когото има връзка, но пък охотно дава повече информация за самия него. Като например, че е политик, че е млад и изглежда добре.

[caption id="attachment_431226" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова Елена Кучкова[/caption]

Освен това въпросният господин бил част от Европарламента и от известно време е разведен. Цялото това описание съвпада на 100% с житието и битието на Николай Бареков. Който се разведе преди няколко месеца, млад е, не е типичният чичко политик и е евродепутат. Друг подозрителен факт е, че Елена Кучкова категорично отхвърли абсолютно всички имена на млади народни представители, с които я свързваха, освен това на лидера на България без цензура. За него плеймейтката отказва да каже категорично, че не е гаджето й, а предпочита да си замълчи и да подмине темата.

Както знаете, Елена Кучкова упорито пази самоличността на гаджето си в тайна. Участничката във ВИП Брадър не крие, че той се срамува от имиджа й на плеймейтка и затова предпочита връзката им да бъде тайна. За да не навреди това на неговия имидж като политик. "Не искам да попреча на репутацията му, предвид славата, която имаме плеймейтките", категорична е блондинката.

Тя за пореден път категорично отхвърли възможността Ангел Джамбазки да е избраника й, научиха от hotarena.net. "Двамата с него дори не се познаваме", разкри Елена Кучкова, която съжали за неудобството, което медиите са му създали с тиражирането на този слух.