Бившата изгора на Димитър Бербатов – Даниела Арнаут, следва неговите стъпки и акостира в Лондон

Една година след като Димитър Бербатов напусна британската столица, танцьорката на пилон Даниела Арнаут се установи именно там – пише „България днес”. Някогашната плеймейтка от няколко месеца е в мегаполиса, където реши да продължи професионалния си път – отбелязва изданието. Вече минала 30-те години, стройната дама продължава да се изхранва с танци по нощните клубове. Даниела Арнаут, която нашумя и с аферата си с Димитър Бербатов, явно е достигнала тавана си в България и реши да пробва късмета си на Острова, където любовта на живота й доскоро играеше. Там танцьорката работи на повикване – при добри оферти се кълчи на частни партита и участва в специални програми на най-вървежните клубове в Лондон. Коронният й номер е танц на пилон, който според свидетели бил невероятен. Самата Даниела Арнаут признава, че го е показвала на Бербо в интимна обстановка.

[caption id="attachment_431023" align="alignleft" width="300"]Даниела Арнаут потърси късмета си в чужбина Даниела Арнаут потърси късмета си в чужбина[/caption]

Именно Димитър Бербатов е единственият човек, за когото родената в Габрово изкусителка танцувала индивидуално. Двамата имаха гореща афера преди години, когато футболистът още не беше обвързан с половинката си Елена. И досега Даниела Арнаут признава, че Бербо остава голямата й любов и след него не е срещала мъж, към когото да изпитва толкова силни чувства. „Когато чукна в гугъл името си, ми става лошо” – признава Даниела Арнаут, която години наред приемаха като „любовницата на Димитър Бербатов”. „Елена ми беше бясна, след като разказах за Бербо. Но всъщност трябва да ми е благодарна. Заради мен той си седна на задника и стана човек. Иначе днес нямаше да има семейство и деца, а щеше да продължава по стария си начин в ролята си на неуморен плейбой” – разкрива Даниела Арнаут. „Но тогава всички ми бяха бесни. Беше истински кошмар за мен и близките ми” – признава сега танцьорката.