Жени Калканджиева призна, че бракът им с Тачо е в застой

Шестата по красота в света Жени Калканджиева призна истината за брака си със Стефан Манов-Тачо.

Жени Калканджиева разкри, че в момента бракът й с Тачо е в застой. В интервю за списание „Ева”, тя споделя, че непрекъснато й задават въпроса какво следва от тук нататък и дали възнамерява да се разведе със Стефан Манов или въпреки всичко ще останат заедно. Миската разкрива, че каквото и да каже в момента може да излъже, тъй като твърде скоро може да се случи обратното на това, което е казала. Тя обобщи ситуацията като период на спокойствие и осмисляне на постъпките. Какво ще последва оттук нататък обаче, никой не може да предвиди.

[caption id="attachment_431019" align="alignright" width="300"]Бракът на Жени Калканджиева и Тачо е в застой Бракът на Жени Калканджиева и Тачо е в застой[/caption]

От думите на Жени Калканджиева става ясно, че Тачо работи по някакъв проект за бизнес. Собственичката на модна агенция „Визаж” заявява нервно, че вече й е омръзнало да говори на тема „пари”, но подчертава, че парите, които са взели от участието си в риалитито „ВИП Брадър” не могат да бъдат изкарани в рамките на пет години, нито пък да се спестят. Тя обаче категорично отказва да разкрие точната сума, която успяха да спечелят заедно със съпруга й Тачо от шоуто.

Само преди броени дни някои медии писаха, че Жени Калканджиева отново е изгонила Тачо и разводът им изглежда все по-близо. Причината за тези публикации стана фактът, че Тачо отново прекрачи обещанието си, че ще се откаже от алкохола, ако миската го прибере в апартамента при сина им Жорко. Очевидно обаче изпълнението на това обещание се оказа твърде трудно за Тачо, тъй като през последните няколко дни той почти не може да се прибере при семейството си от среднощни запивки из столичните барове. Повече от явно е, че Тачо полага неимоверни усилия да навакса мощно „сухите си вечери” по време на престоя си във ВИП Брадър, след като спиртните напитки бяха изрично забранени на съквартирантите, пише pik.bg.