Певицата Петя Буюклиева тероризира мъжа си и често го унижава на публични места

„Жената на всички времена” Петя Буюклиева със сигурност весели публиката и съквартирантите в Биг Брадър Ол старс, но пита ли някой какво му е на съпруга на певицата – Тони Георгиев” – риторично пита „Уикенд”. „Горкият човек! Безропотно върви по петите на жена си през всичките тези години. Вдигнете му паметник на този герой. Друг на негово място отдавна да е хванал гората” – коментират колеги на певицата от музикалната сцена. Те твърдят, че на няколко пъти Петя Буюклиева сериозно е била мъжа си и то на обществени места. „Лично са ми разказвали какъв шамар му забила в офиса на мобилен оператор, защото бил забравил да вземе някакъв документ” – спомня си близък до семейството. Далеч по-злонамерени подмятания и откровени подигравки не са успели да разклатят и на сантиметър Тони Георгиев, който явно е направен от доста устойчив материал – коментира изданието.

[caption id="attachment_430843" align="alignleft" width="300"]Тони съзнателно се посветил на кариерата на Петя Буюклиева Тони съзнателно се посветил на кариерата на Петя Буюклиева[/caption]

Припомня се, че навремето Тони бил талантлив китарист, който имал всички шансове да се реализира на голямата сцена. Вместо да развива таланта си обаче, той изведнъж решава, че е най-добре да се посвети в служба на своята половинка.”Тя го убеди, че е най-добре да се откаже от кариерата и да й помогне да успее в бизнеса. Петя Буюклиева навремето казваше, че е получила дар от Бога и с този глас ще покори света. Петьо й повярва и се превърна в неин роб. Отговаряше за всичко – от импресарската дейност до оправянето на прическата й” – разказват старите кучета в музикалната гилдия. Тони Георгиев повече от 30 години следва неотлъчно Петя Буюклиева и тя пак не е доволна от неговата жертвоготовност и често го ошамарва. Самата тя твърди, че с Тони са неразделни по 24 часа на ден и до този момент никога не си е помисляла да му изневери.