Хрисим Хрисимов е замесен и в убийството на ФатикХрисим Хрисимов е ключов свидетел срещу Йоско Костинбродския за убийството

Хрисим Хрисимов - мъжът, който беше застрелян късно снощи, е ключов свидетел срещу Йоско Костинбродския. 53-годишният Хрисимов е дал показания не само срещу Костинбродския, ами и срещу други пет човека от групата му, която беше прибрана за убийството на Фатик през 2003 година.

[caption id="attachment_430816" align="alignright" width="300"]Мястото на убийството на Хрисим Хрисимов Мястото на убийството на Хрисим Хрисимов[/caption]

Самият Хрисим Хрисимов също е бил замесен в разстрела, стана ясно след убийството му снощи. Именно той е човекът, който е осигурил колата, от която убийците на Фатик са стреляли по мерцедеса му на столичния булевард "България". Той е бил и наемател на къщата, в която Йоско Костинбродския и хората му са се събирали преди 11 години.

Освен ключов свидетел срещу Йоско Костинродския и участник в убийството на Фатик, Хрисим Хрисимов е основен заподозрян и за убийството на собственика на бившия ресторант "Пчела" Николай Иванов. Името на застреляния снощи мъж беше обект на внимание преди около година при разследването на "Килърите 4" - групата за поръчкови убийства, предават от БЛИЦ.

Соченият за техен тартор Йосиф Йосифов - Йоско, пък е в неизвестност от месец март. Той не беше задържан, тъй като съдът не намери основания за това.

Припомняме ви, че 53-годишният Хрисим Хрисимов беше застрелян късно снощи пред клуба си в София. По него е стреляно над десет пъти, а осем от куршумите са попаднали в тялото му. Убитият е съдружник в две фирми и е председател на Клуба на шафнерите в България.

Органите на реда правят втори оглед на мястото на убийството. Разследващите все още се въздържат от коментари за мотивите за разстрела.