Изскочи пикантен клип са участието на Калина Паскалева

В последните няколко дни светските среди на София са завладени от горещ видеоклип с участието на съквартирантката от Биг Брадър ол старс Калина Паскалева. Бившата моделка е героиня в 12-минутно клипче, в което демонстрира виртуозни креватни умения от висша класа – пише „Уикенд”. Дамата е с неизвестен мъж на видима възраст между 25 и 30 години. Клипът е заснет преди 6 години, когато Калина Паскалева тъкмо нашумява в публичното пространство като една от прелъстителките в риалити шоуто „Островът на изкушението” - отбелязва изданието. По това време наперената дама е спрягана за официална любовница на Георги Иванов-Гонзо. В клипа обаче тя се отдава на друг партньор, чиято самоличност не е известна и вероятно не е известно име в публичното пространство.

[caption id="attachment_429550" align="alignleft" width="300"]Калина Паскалева Така изглежда Калина Паскалева в задъханото видео[/caption]

До редакцията на изданието били изпратени десетина снимки от клипа, като притежателят иска за видеото си 10 хиляди лева – сума, която едва ли в България някой ще му даде за персона от калибъра на Калина Паскалева. Пикантният запис стои в телефоните на редица популярни баровци, които си го разменят и се дивят на уменията на разкрепостената дама в леглото. Въпрос на време е обаче компроматът да плъзне из интернет сайтовете. Във видеото прави впечатление, че девойката все още разчита на натуралния си чар. Тя е без силиконови устни. Изкусителката сама признава, че е надула джуките си през 2010 г. Липсва и татуировката й, която също е правена по-късно. Приятели на Калина Паскалева обаче са категорични пред изданието, че това не е тя. Според тях порното е с нейна двойничка и се разпространява от пренебрегнато гадже на красавицата. „Намерил е отнякъде аматьорско видео с жена, която поразително прилича на Калина. Опитваше се да я изнудва, но тя не се поддаде на рекета му и сега той си отмъщава” – е обяснението на приятелите на Калина Паскалева пред изданието.

Припомняме, че дамата стана известна с признанието си, че не кой да е, а самият Георги Илиев навремето я спасява от лапите на сутеньор от улицата. Тя отрича всякакви близки контакти с Главния.