Софи Маринова е в очакване на второто си дете

Ромската перла Софи Маринова „застреля” феновете си с изненадващата вест, която сервира броени дни преди рождения си ден.

Софи Маринова сподели, че я е споходило най-голямото щастие за една жена – отново ще става майка. Макар да е едва в първия месец, тя не успя да се стърпи и съобщи радостната вест, че е в трепетно очакване на втората си рожба. Софи Маринова заявява, че е направила бебето заради нея и Лоренцо. Първородният й син също е много щастлив и няма търпение да стане батко.

[caption id="attachment_429313" align="alignright" width="300"]Софи Маринова е в очакване на второто си дете Софи Маринова е в очакване на второто си дете[/caption]

Ромската перла разкрива, че синът й всяка вечер й целува корема. За изненада на всички, Лоренцо не иска братче, а сестричка, разказва за „Монитор” изпълнителката. На този етап Софи Маринова категорично отказва да разкрие кой е бащата, заявявайки, че не се знае, а и няма желание да разбере, за да не започне да се прави на баща. Тя обаче категорично отрича първоначалните писания, че бащата на втората й рожба е заможен бизнесмен. Певицата възнамерява да отгледа сама и втората си рожба. Тя подчертава, че няма по-голям подарък за рождения й ден, който е на 5 декември. Тя все още не може да се нарадва, че отново ще става майка и се надява всичко с бременността й да е наред, за да може след няколко месеца да дари Лоренцо с братче или сестричка.

Изпълнителката на Love Unlimited никога не е крила, че се увлича по партньори, които са доста по-млади от нея. Твърди, че никога не е била твърде взискателна към мъжете. Единственото условие някой да спечели сърцето й, е той да е много хубав (според разбиранията й). Не пропуска възможност да подчертае, че харесва по-малки мъже, но пък допълва, че като дойде кьоравата неделя не пита и в този момент всеки ти се струва идеален. В заключение Софи Маринова разкрива, че си пада по леко мургави мъже, с черна коса, които да я „слушкат” и да обичат само нея, пише Блиц.