Драго Чая разкри част от тайната си за отслабването

За всички е видно, че Драго Чая вече не прилича на себе си.

Той изглежда много по-свеж и подмладен, след като успя да се отърве от цели 27 килограма от теглото си. Не може да се отрече фактът, че новата визия на Драго Чая, е много приятна. Запознати разкриват, че телевизионерът успял да свали тези килограми в рамките на една година. Очевидно си е заслужавало, тъй като отслабването му се е отразило много освежаващо и го е подмладило.

[caption id="attachment_429294" align="alignright" width="300"]Драго Чая разкри част от тайната си за отслабването Драго Чая разкри част от тайната си за отслабването[/caption]

Драго Чая разкри, че в причина за драстичното му отслабване се е превърнал един злобен коментар от негов близък човек, който му казал, че е доста закръглен и не стои добре на екран. Той отказа да назове името на този човек, но мълвата носи, че става въпрос за шефката на БНТ Вяра Анкова, която повдигнала въпроса с излишните му килограми. Драго Чая разказа, че се е амбицирал да се отърве от килограмите в повече след рождения си ден (на 22 януари) и започнал да гладува. Телевизионерът посочи, че се е отказал от солта, захарта, млечните продукти и спиртните напитки, обобщавайки, че е гладувал три месеца. Безспорно е причинил голям стрес на организма си, но пък за сметка на това е категоричен, че гладуването му се е отразило повече от добре.

След края на този период отишъл на изследвания и останал много доволен от това, че лекарите му казали, че е с показатели на младеж.

Друга известна личност също прави впечатление с доста свалени килца. Тодор Славков, който е част от новия сезон на Биг Брадър Ол Старс прави впечатление с напълно новата си визия. Той също е успял да се отърве от доста излишни килца. Самият внук на бившия Първи разкри, че в рамките на година и половина е свалил 23 килограма. Малък Тошко спазва режимът на дядо си – на трапезата му рядко присъстват месо и риба и набляга повече на постните храни и салатите. В допълнение той наблегнал сериозно и на фитнес упражненията, тъй като е всеизвестен фактът, че без движение не могат да станат чудеса.