Лили Иванова отказа дует с Крисия

Лили Иванова, която е сочена за прима на българската естрадна музика поднесе огромно огорчение на ангелогласната Крисия.

Лили Иванова категорично е отказала да направи дует с талантливата Крисия. Двете звезди се видяха преди около седмица на концерт, посветен на медиците. Организаторите очаквали Лили Иванова и Крисия да предизвикат истински фурор като се появят заедно на сцената. Примата на естрадната музика обаче категорично отказала предложението.

[caption id="attachment_429148" align="alignright" width="300"]Лили Иванова отказа дует с Крисия Лили Иванова отказа дует с Крисия[/caption]

От екипа й се оправдали, че тя не пее дуети. Освен това според тях не било редно Лили Иванова да излиза на сцената с такова малко дете, тъй като след това ще се понесе мълвата, че се възползва от славата на Крисия, както стана с политиците.

Запознати обаче твърдят, че въпреки всичко, Лили Иванова имала доста добро отношение към Крисия, която съвсем заслужено бе наречена детето-чудо. Мълвата носи, че Лили Иванова познава Крисия от четири години. Примата забелязала любимката на Слави Трифонов на един от организираните от нея конкурси за талантливи деца. Още тогава тя предсказала, че Крисия ще стане голяма звезда. Защо в такъв случай не я е взела под крилото си обаче, историята мълчи. По време на новата им среща, Лили Иванова се държала много мило с Крисия. Тя я поздравила за успеха, който пожъна ангелогласната чаровница заедно с близнаците Хасан и Ибрахим на детската „Евровизия”. Лили Иванова казала на Крисия, че се е справила чудесно и че цяла България се гордее с нея. Освен това тя потвърдила, че има огромен талант, а най-хубавото от всичко е, че не спира да се труди.

Примата, била категорична пред детето-чудо, че само така се става голяма звезда и накрая позирала за снимка с Крисия. Ангелогласната чаровница пък побърза да се похвали със срещата си с голямата българска звезда и веднага публикува общата им снимка в профила си в социалната мрежа Фейсбук, пише pik.bg.