Дони мъсти на Слави Трифонов, отмъква му звездите

Дони е в жестока вражда със Слави Трифонов – разкрива „Уикенд”. Двамата имат сметки за уреждане от преди няколко години и сега певецът е решил да си го върне на Дългия. При това Дони е избрал единствения начин, с който може да удари по имиджа на водещия – като провали бизнеса му с таланти, отбелязва изданието. Позабравената вражда между Дони и Слави Трифонов се завърна от тази есен с риалити форматите. В съпоставянето между идентичните състезания за певци „Х фактор” и „Гласът на България” певецът съзря възможност да унижи и отмъсти на Дългия за начина, по който постъпи с него и съпругата му Нети преди време. При това съвсем цивилизовано и без досадни съдебни дела, които едва покриват нервите и разходите му.

[caption id="attachment_429135" align="alignleft" width="300"]Дони бил обиден от скеч в шоуто на Дългия Дони бил обиден от скеч в шоуто на Дългия[/caption]

В началото на тв сезона Дони прие да се включи в екипа на „Х фактор”, който е продуциран от големия враг на гологлавия шоумен – Магърдич Халваджиян. Музикантът дори се зае лично да отмъкне някои от най-добрите изпълнители за шоуто на арменеца. Под носа на Слави Трифонов и на Евгени Димитров-Маестрото Дони провеждал неофициални кастинги из пиано баровете и караоке клубове, за да кани даровити момчета и момичета, с които да попълни редиците на шоуто с нови таланти. За разлика от него в „Гласът на България” се принудиха да се задоволят с доста по-улегнали и далеч не толкова атрактивни участници. От това многократно страда рейтингът на шоуто, който никак не е задоволителен. Този резултат обаче бил лична вендета за Дони, който отдавна набира злоба и ненавист към Дългия и екипа му. Изданието припомня, че преди време екипа на Слави Трифонов се изгаври с Дони и Нети с некоректен скеч в шоуто. Макар и будист по убеждение, певецът казал, че рано или късно ще отвърне на удара. Явно това време е настанало сега.