Кубрат Пулев разочарова приятелите си

Кубрат Пулев разочарова приятелите си
5 (100%) 2 votes

Приятелите на Кубрат Пулев са много разочаровани от поведението му

Въпреки, че загуби мача с Владимир Кличко, постижението на Кубрат Пулев е уникално. Нашенецът взе участие в боксов мача за световна титла. Не само цяла Българи, но и целият свят буквално лудна по Кубрат Пулев след като стана ясно, че той ще се изправи на ринга срещу Кличко.

След обявяването на двубоя между украинеца и Кубрат Пулев, нашенецът стана обект на постоянно медийно внимание. Не само БГ журналисти, но и колегите им чужбина потърсиха Кобрата за изявление. Интересът към него не стихна и след загубата му. Но монетата винаги има две страни.

Приятели на Кубрат Пулев разкриха, че той вече не отговаря на обажданията им. Преди Кобрата редовно се срещал с тях. Приятелите му разкриха, че често играели заедно мач,

Кубрат Пулев

Кубрат Пулев забрави приятелите си

Оказа се Кобрата не е отговорил на много от поздравителните смс-и, изпратени му от негови приятели след мача, научи ПИК.

Въпреки това Кубрат Пулев не пренебрегна дори за миг верните си фенове, След завръщането си у нас, той остана на летището повече от час, за да обърне внимание на всичките си фенове, въпреки че състоянието му не го позволяваше. На няколко пъти Кобрата попи със салфетка кръвта, течаща от раните по лицето му. Но въпреки това отдаде заслуженото внимание на верните му фенове, които дори за миг не спряха да го подкрепят.

Мачът на Кобрата и Кличко все още е една от най-коментираните теми в света на спорта. След двубоя между нашенеца и украински титана се появиха множество спекулации. Тръгна слух, че Кличко е употребил забранени вещества преди мача и се е бил с метални шини в ръкавиците.

Украиценът дори заведе дело срещу Кубрат Пулев заради твърденита му, че употребил забранени вещества преди мача.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар