Михаил Миков обиди жестоко любимата си стажантка

Михаил Миков обиди жестоко любимата си стажантка
4.33 (86.67%) 3 votes

Михаил Миков разочарова любимата си

Скандалът около любимата на Михаил Миков разбуни духовете на „Позитано 20“. Откакто стана ясно, че докато е бил на председателския си пост в Народното събрание, Михаил Миков е направил няколко скандални назначения, червените  недоволстват. Социалистът назначил няколко студентки на заплати от 2400-2500лв.

Освен, че младите дами нямат никакъв опит за длъжностите, на които те са назначени, оказа се, че те почти не са появявали на работните си места и на практика не са свършили никаква работа.

Михаил Миков си е имал и фаворитка сред назначените от него стажантки. Това е Стоя – Александрина Витанова. 22-годишната красавица е студентка в УНСС. След като тръгнаха слуховете, че тя и Михаил Миков са близки, излязоха наяве скандални разкрития за нея.

Михаил Миков

Михаил Миков огорчи любимата си

Преди години младата дама си позволила да открадне едно червило и червени прашки от магазина на известна верига в голям столичен квартал.След като е била извикана полиция любимата на Михаил Миков върнала откраднатото. Съставен е протокол, но не е повдигнато обвинение срещу нея.

Оказа се, че именно младата студентка поддържа Фейсбук страницата на Михаил Миков. След скандала с кражбата в магазина. Стоя – Александрина е много разочарована от поведението  на Михаил Миков. Социалистът дори не си направи труда да я защити. Огорчената студентка отказва да коментира случилото се пред журналисти.

От срам Александрина дори не ходи на лекции в университета. Нейни колеги от УНСС коментират случилото се. Според тях Михаил Миков е постъпил нечестно с Александрина и най-малкото, което може да направи в случая е да я защити, тъй като тя не заслужава подобно отношение, пише ПИК.

Каква точно е връзката на Михаил Миков със Стоя – Александрина Витанова, можем само да гадаем. Дали тя преглътне обидата от страна на социалиста, предстои скоро да разберем.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар