Катето Евро крие срамна семейна тайна

Катето Евро крие срамна семейна тайна
4.5 (90%) 2 votes

Катето Евро се срамува от собствения си брат и то с причина

Катето Евро от години крие тъмна семейна тайна

Катето Евро крие срамна семейна тайна! Словоохотливата актриса, която по принцип няма проблеми да разказва за всичко случващо се в личния й живот, пази тъмен епизод, свързан с най-близкия й човек. А именно – брат си Петър. Който преди години стана печално известен с факта, че беше арестуван по обвинение в педофилия.

Катето Евро

Катето Евро крие срамна тайна

Срамната история се разиграла преди десет години – през 2004 година. Тогава Пепи, както всички наричали брата на Катето Евро, беше арестуван по обвинение за блудство с малолетни и притежание на дрога, която беше открита след направен обиск в дома му. Разследващите още тогава разкриха, че се съмняват, че Петър Евро е склонявал деца към сексуални отношения.

Нещо повече, оказа се, че братът на Катето Евро е укривал в дома си тийнейджър, избягал от възпитателно училище, който дълго време е бил в неизвестност, преди да се установи, че се укрива именно в дома на Петър.

Данните, събрани в хода на разследването, показали още, че Петър Евро редовно е примамвал в дома си безпризорни деца, на които давал дрога. При обиска в дома му били открити цигари марихуана, а също и морфин. Съседи на брата на звездата разказват, че той редовно водел в дома си момчета, които видимо не били навършили пълнолетие.

В момента Петър е на свобода след като прекарал няколко години в затвора. Съседите му са категорични, че той продължава с набезите над малки момчета, научиха от hotarena.net. Сестра му пък неотдавна призна, че когато двамата били малки, тя се забавлявала като обличала по-малкия си брат в роклички, слагала му червило и дори се разхождала с него в този му вид из софийските улици.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Катето Евро крие срамна семейна тайна”

  1. Жоро

    Дек. 03. 2014

    Катето Евротето има един стереотип на поведение на купони-нагла,брутална,напива се,надрусва се,показва си ци ците и пикът на изпълненията и по партита е да прави стриптийз и затова малък Тошко се държи така с нея-защото тя винаги е била „парцалът“ по купоните на дечицата на ЦК.Това и е амплоато на такива „мероприятия“.Катето Евротето винаги е била жената за майтап по купоните-с нея се „купонясва“,т.е.-тя прави стриптийз на масата няма значение къде-в заведение,на улицата,на парти, търкаля се мъртво пияна по земята, дрогирана-майтап да става.Поведението и е шокиращо за нищо не подозиращите гости на тези „купони“ и тя,за да се сложи ,докато е още трезва,си прави гавра с попадналите за първи път на такива сбирки.Всички знаят за това и поведение,тя се държи навсякъде така-дето се казва „това и е номерът“ още от ученическите и години.Големата купонджийка -една впиянчена жена на средна възраст,която се опитва да се пробута за нещо друго.

  2. Съра

    Дек. 03. 2014

    Брат и Петър е израснал по сиропиталища,майка и от врачуване е нямала време да се грижи за сина си.

Добавете коментар