Кристина Дончева на психолог след отпадането си от Х Фактор?

Кристина Дончева на психолог след отпадането си от Х Фактор?
4 (80%) 4 votes

Кристина Дончева е съсипана след като зрителите я изгониха от шоуто

Кристина Дончева е в депресия след отпадането си от риалити формата

Кристина Дончева може да бъде изпратена на психолог след отпадането си от Х Фактор. Причината за това е, че родителите на 15-годишната певица са силно притеснени за нея след неочакваното й, а според мнозина, и незаслужено отпадане от шоуто. Талантливото момиче било съсипано от случилото се на сцената на риалитито в четвъртък и изпаднало в депресия заради решението на зрителите, издават близки на семейството.

Кристина Дончева

Кристина Дончева

Специалистите са категорични, че има сериозна опасност отпадането на ученичката от Бургас да се отрази на психическото й състояние, тъй като елиминирането й от шоуто е супер несправедливо и тя го осъзнава. Майката на Кристина Дончева разкри, че дъщеря й не спира да плаче от както зрителите решиха именно тя да напусне предаването.

Жената е притеснена за момичето си и това си е съвсем в реда на нещата. „Съсипаха ми детето! Всички видяха колко е талантлива и как пее. Сега Криси се чуди защо изгониха точно нея“, бясна е загрижената майка. От думите й става ясно, че самата тя е била категорично против дъщеря й да участва в Х Фактор, още повече, че само преди няколко месеца получила същото несправедливо отношение и в шоуто на Нова ТВ „Големите надежди“, припомнят от hotarena.net.

Съучениците на Кристина Дончева пък са убедени, че има измама с вота. Тийнейджърите са категорични, че не е възможно именно талантливата Криси да получи толкова малко гласове, за сметка на Мирян и Георги Бенчев, които изобщо не могат да се мерят с нея като гласови данни.

За Мирян дори се говори, че му гласят победата в Х Фактор, след като беше върнат, въпреки правилата на световния формат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Кристина Дончева на психолог след отпадането си от Х Фактор?”

  1. Radii Cholakova

    Ное. 30. 2014

    Ще полудее и ще изяде всички! Много знаете вие, медиите!

Добавете коментар