Теодора Духовникова е на път да загуби двете си деца заради случващото се с колегата йТеодора Духовникова съсипва семейството си заради аферата си с Калин Врачански

Теодора Духовникова може да загуби децата си заради аферата си с Калин Врачански. Актрисата е на път да остане без нищо след като извънбрачната й връзка с колегата й лъсна. Това обаче като нищо да й излезе доста солено заради съпруга й Стефан. Който е пословичен със своята ревност.

[caption id="attachment_429070" align="alignright" width="300"]Теодора Духовникова се целува с Калин Врачански Теодора Духовникова се целува с Калин Врачански[/caption]

Двамата са семейство от години и имат две деца - дъщери. Които, при евентуална раздяла, най-вероятно ще останат при баща си, тъй като той е в състояние да им осигури финансова стабилност. Мъжът на Теодора Духовникова е собственик на едни от най-оборотните заведения в столицата., както и на две други по морето. За него от край време се знае, че е милионер и осигурява на съпругата си охолен начин на живот.

Това обаче ни най-малко не е спряло шавливата актриса, дори напротив. Колегите й коментират, че тя вече дори не си прави труда да крие аферата си с Врачански, който пък наляво и надясно разправял, че именно колежката му е любовта на живота му, научиха от Hotarena.net. цялата гилдия е наясно със случващото се между двамата, но всички си траят заради отмъстителния нрав на съпруга на Духовникова.

След снимките на папараците на Николета Лозанова обаче тайната афера на актьорите вече няма как да остане тайна. Близки до прелюбодейците разкриват, че те се познават още от студентските си години в НАТФИЗ, където Теодора е завършила само две години преди колегата си.

Чувствата помежду им пламнали едва миналата година, по време на общите им репетиции за пиеса, в която играят брат и сестра. Помежду им пък пламнали много по-силни чувства, издават ги колегите им.