Галена Великова ще става майка за втори път след девет неуспешни ин витро опитаГалена Великова е с рекорден брой опити за ин витро зачеване

Галена Великова и съпругът й са дали над 30 хиляди лева, за да може красивата съдийка от "Денсинг старс" да забременее. Както знаете, преди няколко дена стана ясно, че Великова ще става майка за втори път, при това само година след като роди първородната си дъщеря Енисей.

[caption id="attachment_429050" align="alignright" width="300"]Галена Великова Галена Великова[/caption]

38-годишната хореографка обаче нямала търпение отново да стане майка и почти веднага след раждането на момиченцето, тя и съпругът й Константинос започнали с опитите за второ дете. За разлика от първата си бременност обаче, Галена Великова веднага се обърнала към специалисти, които да й помогнат с ин витро зачеване.

Причината за това е, че още преди да забременее с Енисей, медиците я предупредили, че почти няма шанс да забременее по естествен път. Затова Великова още тогава се подложила на ин витро процедури. До успеха обаче се стигнало едва след седем неуспешни опита.

Чак осмият имал резултат и девет месеца по-късно на бял свят се появила Енисей, разказва развълнуваната майка, научиха от hotarena.net. За нейно щастие, при втората й бременност нещата се случили от първия път. Или ако трябва да следваме хронологията, от общо деветата ин витро процедура.

За всички тях Галена Великова и съпругът й дали около 30 хиляди лева. В момента хореографката е в четвъртия месец с второто дете на семейството и признава, че се чувства изключително щастлива и развълнувана. Заради бременността си Галена Великова най-вероятно няма да бъде част от съдиите в следващия сезон на Денсинг Старс, който се очаква да бъде на екран през пролетта на следващата година.