Дарина Павлова е ходила на гроба на покойния си мъж точно три пътиДарина Павлова остави гроба на мъжа си да буренясва

Дарина Павлова напълно е забравила покойния си съпруг. Вдовицата на застреляния бос на Мултигруп въобще и не се сеща, за човека, който я измъкна от нищото и й осигури охолен и лъскав начин на живот. Това разказват хора от Велико Търново, които са изумени от пренебрежението, което Веселата вдовица демонстрира към покойния си съпруг.

[caption id="attachment_428982" align="alignright" width="300"]Дарина Павлова забрави мъжа си, гробът му буренясва Дарина Павлова забрави мъжа си, гробът му буренясва[/caption]

Както знаете, един от най-богатите българи за всички времена е погребан в Арбанаси. Гробът му обаче е заприличал на джунгла, тъй като никой не се сеща за него и не го поддържа. Нещо повече, местните разкриват, че от убийството на Павлов през 2003 година до днес Дарина Павлова е била на гроба му едва три пъти!

Вдовицата му е уважила гроба на боса на Мултигруп само на погребението му, на 40 дена и на трите месеца от смъртта му. Оттогава насетне, 11 години по-късно, въобще не си е правила труда да се появява, разказват шашардисаните местни. Единствено бащата на застреляния бизнесмен - Павел Найденов, не го е забравил и редовно прелива гроба му с червено вино, пали свещичка и оставя сладки, научиха от vsekiden.com.

Възрастният мъж обаче не е в състояние да се справи сам с гората, която заплашва да погълне гроба на сина му. "Всичко е в храсти и млади дървета, скоро мястото съвсем ще изчезне", разказват местните. Мястото, където е последният дом на Илия Павлов, се намира между бившата резиденция на Тодор Живков, днес хотел "Арбанаси Палас" и девическия манастир "Свети Николай".

Самият бизнесмен е пожелал да бъде погребан тук още приживе. Гробът му обаче е недостъпен за хората, тъй като е ограден от висока ограда, а портата към него е постоянно заключена.