Бориса Тютюнджиева удари дъното, разкриха истината за нея и Андрей!

Бориса Тютюнджиева се изложи тотално. Моделката, която е завъртяла главата на продуцента Андрей Арнаудов и двамата обикаляха света като полудели, се изпусна за една неприятна истина. От която опосума направо изстина. С думите си тя изложи тотално дребния си очилат любовник. Бориса Тютюнджиева каза, че иска да се пробва в телевизията.

Затова е и все още с Андрей Арнаудов, за да й сбъдне той мераците й и тя да се види на синия екран. И не само да се види, ами и да се пробва като телевизионна водеща. Преди това дълго обикаляше из публичното пространство, че Бориса Тютюнджиева се е увила около Андрей Арнаудов единствено заради тлъстите му банкови сметки.

[caption id="attachment_428972" align="alignright" width="300"]Бориса Бориса Тютюнджиева показа каква е[/caption]

Пиарката на манекенката е изтипосва новината в лъскаво списание. Там едно към едно е написано, че Бориса Тютюнджиева има намерение да се пробва в телевизията и да води собствено предаване. Само така тя ще успее да направи реклама на собствената си модна колекция.

Моделката мечтаела с отворени очи също да има необозрима популярност, а пачките да летят отгоре й като дъжд. Според нейната служителка Бориса искала много това да стори за нея Андрей и той действал в тази насока. Но напъните на продуцента изобщо не се нравили на тези, които вече си имат установени постове и позиции в телевизията и затова враговете й непрекъснато пускали слухове, че Бориса изневерява на Андрей.Те я вкарвали в кревата с кого ли не с единствената цел Андрей да научи за безбройните й „изневери”и напълно да се отврати от любимата си и повече да не я погледне. Въпреки че двамата вече живеели под един покрив, гадните слухове все пак дразнели гаджето й и той искрено са връзвал на тях.

Но въпреки това връзката им била бетон и двамата много държали един на друг.Дали обаче най-прясната новина, че Бориса Тютюнджиева иска да се прави на телевизионна водеща и заради това все още е с Андрей, най-вероятно изобщо няма да се понрави на опосума. Може би дълго ще се наложи на Бориса да обяснява какво точно искала да каже с тези свои думи и дали те не са изтълкувани неправилно Защото според въпросното списание връзката им не само била красива, спокойна и сигурна, но Бориса Тютюнджиева и Андрей Арнаудов дори и рядко се карали помежду си.