Лора Крумова вече няма да е част от съботно-неделния блок на бТВЛора Крумова в момента е в майчинство, което ще продължи до края на годината

Лора Крумова вече няма да води "Тази събота" и "Тази неделя". ТВ водещата, която в момента е в майчинство няма да се присъедини към екипа на съботно-неделния блок, чиито водещ беше преди да роди. Решението е било на самата Лора Крумова, която нямала желание повече да се изявява като част от сутрешния блок през уикендите.

[caption id="attachment_428941" align="alignright" width="300"]Лора Крумова Лора Крумова[/caption]

За радост на феновете й обаче, телевизионерката няма да слиза от екран. Крумова се отказва от "Тази събота" и "Тази неделя", тъй като има идея за свое собствено предаване. Блондинката има желание да се изявява като водеща на токшоу, на което продуцент ще бъде самата тя. Предаването е предвидено да се излъчва в събота следобед, издават източници от бТВ.

Концепцията на новата продукция ще е свързана изцяло с гостите в студиото и случилото се през седмицата. Лора Крумова всяка събота ще дискутира с известни личности случилото се през изминалите работни дни. Продължителността на шоуто ще е два часа, а идеята му е гостите да коментират събития, които не са свързани с техните занимания и познания, научиха от vsekiden.com.

Решението на Лора Крумова да не се присъедини към "Тази сутрин" и "Тази неделя" след края на майчинството си, изненада всички, тъй като телевизионерката е авторът на двете предавания. Водещите ще си останат същите - Мариана Векилска, Жени Марчева и Диана Любенова.

Според запознати, Лора Крумова ще се върне на екран в началото на следващата година.