Зорница Линдарева залитна по подземен бос, отново е държанка!

Зорница Линдарева „джитка” с разпространител на упойващи вещества. Скандалната моделка, която побърка почти всички в Къщата на ВИП Брадър и бе шамаросана от бившия си приятел Тачо, бе забелязана отново в компанията на скандален мъж. Папараци са засекли лабилната девойка със Стефан Бонев-Сако. Той е подсъдим за разпространение на забранени от закона вещества, заедно с още четиринадесет човека от подземния свят.

Двамата били уловени да излизат заедно от известен столичен ресторант. Зорница Линдарева отишла преди това да обядва със свои приятелки. Малко след като пристигнали момичетата, в заведението пристигнала и групата на Сако. След като се наобядвали, от заведението заедно си тръгнали Сако и Зорница Линдарева. Двамата отпрашили към близка автокъща. Там Сако и Зорница Линдарева гледали внимателно колите, а наркобарона внимателно слушал миската за нейните изисквания и претенции.

[caption id="attachment_428911" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева Ето къде се насади сега Зорница Линдарева[/caption]

Не се знае дали ще си купува кола за себе си или за нея, тъй като двамата се тръгнали от автокъщата без никаква нова придобивка. Самата Зорница Линдарева призна в къщата на ВИП Брадър, че е излизала с мъже за пари. Тя е била елитна компаньонка, като не е обяснила докрай дали е имало някакъв по-различен завършек на нещата или са оставали само до разговори. Но в Къщата на ВИП Брадър-Образцов дом Зорница Линдарева е доволна от това, което е вършела, а именно да забавлява мъжете и срещу това да получава тлъсти пачки.

Когато беше вътре в Къщата на шоуто тя разкри, че навън я чака гадже, което е на 47 години. Модилката го нарече Иво. Не става ясно дали въпросния Иво продължава да я чака или вече нещата са се разтекли между тях. Но пък Зорница Линдарева подчерта, че с наркотрафиканта Стефан Бонев-Сако тя няма нищо в интимен план. Двамата просто били много добри приятелки и отношенията им спирали дотук. Но на Зорница Линдарева се разбра, че не може особено много да се вярва. Още повече, че има зад гърба си скандални изпълнения, за които тя с гордост говори.