Тези снимки на Емилия взривиха нета!

Поп фолк дивата Емилия тотално е превъртяла. Певицата здраво се е заровила в архивите и вади от нафталина снимките си от старите сандъци. На някои от тях се вижда едно хилещо се момиченце, което се е хванало на две плитки и се смее от черно-белите фотоси. Според някои потребители от Интернет пространството смеха й е по-скоро инфантилен, отколкото да носи позитивизъм и осъзнаване на положението.

[caption id="attachment_428894" align="alignright" width="262"]Емилия Емилия с 8 тона грим и фотошоп[/caption]

Други нейни почитатели не се притесняват да я сравняват с предишната победителка на Мис България и настоящата претендентка, която е като карикатурен образ на предишната. Но пък Емилия дори и не подозира, че е такава пародия, а непрекъснато се перчи, че само тя ще „измие позора” от лицето на България и ще представи страната ни достойно пред света.

Но снимките на Емилия продължават да заливат страницата й във Фейсбук. Тя не спира, а рови за стари снимки, с което вече стана за смях. Някои от най-запалените й подражатели я сравняват със сладката Бритни Спиър, но други фенове не могат да приемат това.

А съпругата на футболния бос Коко Динев продължава да рови из поизбелелите снимки и да си ги качва на страницата в социалната мрежа. Явно на съпругата на ресторантьора хич не й дреме от негативните писания по неин адрес, а се радва на това, което е била в „нейната младост”, както самата тя го казва.

[caption id="attachment_428895" align="aligncenter" width="300"]Леле, мале Леле, мале[/caption] [caption id="attachment_428896" align="aligncenter" width="300"]Това тя ли е?! Това тя ли е?![/caption]

Наскоро плъзна слуха, че Емилия се е заела да моделира и фигурата на половинката си. Тя е решила да втали пухкавия си мъж, защото той вече се оплаквал и от здравословни проблеми заради пълнотата си. Тя се е вдала в ролята на диетолог, като му е намалила в менюто пърженото, прекалената консумация на сол, ограничила е алкохола, както и тлъстите меса. Наблегнала е на леките меса, като риба и пилешко,и повече салати. Увеличила е също в храненията плодовете и зеленчуците, които не били сред любимите на нейния извънгабаритен мъж. Продължава ли обаче да качва стари снимки, Емилия заплашва да отврати много свои верни почитатели от себе си.