Вили от Южен вятър загуби трагично 7-годишната си дъщеричкаПевицата от култовия Южен вятър обвинява себе си за трагедията

Огромна трагедия разтърси култовия дует Южен вятър. Вили - певицата от дуото, останало в родната музикална история с класиката "Батальонът се строява", загуби 7-годишната си дъщеричка при нелеп инцидент. Почернената майка сама разкри за огромната драма, сполетяла семейството й.

[caption id="attachment_428886" align="alignright" width="300"]Трагедия в култовия Южен вятър Трагедия в култовия Южен вятър[/caption]

За която обвинява себе си. Вили разказва, че момиченцето й починало след като върху него паднала тежката порта на дома й в България. Малката Йоана, която била в първи клас, останала затисната под металната порта в продължение на няколко минути, докато близките й се усетят какво е станало и се втурнали да й помагат.

Детето веднага било прието в болница, където лекарите два дена се борили за живота й. Въпреки усилията им обаче момиченцето починало. Ужасът се случил преди две седмици, а от тогава насам нежната половинка от Южен вятър не успява да се съвземе от огромния шок, вследствие на трагедията.

Близките й издават, че почернената майка е постоянно на лекарства и не спира да обвинява себе си за случилото се. Певицата не може да си прости, че тя и дъщеря й се върнали в България от Гърция, където живеели от няколко години. Върнали се в родината, тъй като Вили имала намерение да възроди култовия Южен вятър заедно с брат си Тодор. Заради това певицата се прибрала в родния Петрич.

Изпълнителката не може да си прости и че във фаталния ден не е взела тя детето си от училище, а я е оставила да се прибира сама. Трагедията осуетява и плановете на майката да възроди дуета, научиха от hotarena.net.