Сашо Майонезата се появи с новата си изгора на ревю на Жана ЖековаСашо Майонезата очевидно е превъзмогнал невярната актриса

Сашо Майонезата очевидно вече е превъзмогнал невярната Елен Колева. По всичко личи, че бизнесменът е заменил шавливата актриса и вече се радва на нова връзка. Която дори не си прави труда да крие. Александър Найденов, както е истинското име на сдобилия се със злополучния прякор богаташ, се появи с новата си избраница на светско събитие.

[caption id="attachment_428877" align="alignright" width="300"]Сашо Майонезата заби нова Сашо Майонезата заби нова[/caption]

Новоизлюпената светска двойка използва юбилейното ревю на дизайнерката Жана Жекова, за да покаже чувствата си. Влюбените цяла вечер се държаха за ръце като определено се наслаждаваха на компанията си, разказват очевидци на дебюта на новата светска двойка. Сашо Майонезата пък не спираше да шепне нещо в ухото на новата си изгора. Която също изглежда доста по-млада от него. И отново е брюнетка. Близките на майонезения бос пък издават, че той очевидно е доста хлътнал по дамата, за да си позволи да се покаже публично с нея.

Близките му разкриват, че Найденов не е от хората, които биха демонстрирали близост с когото и да е просто ей така. И щом е решил да се покаже с дамата, чиято самоличност все още не е известна, значи нещата помежду им са сериозни, научиха от Агенция ПИК.

Припомняме ви, че Сашо Майонезата имаше бурна връзка с актрисата Елен Колева. Двамата се разделиха със скандал, след като бизнесменът обвини младото си гадже, че му кръшка. Тя пък не му остана длъжна и заяви, че не може да понася старческите му миризми.

След раздялата им Елен също се окопити доста бързо и забърса по-млад от нея студент в НАТФИЗ.