Маргарита Михнева се закани да изкара на показ кирливите ризи на злополучния банкер Цветан Василев

Журналистката Маргарита Михнева направи скандални разкрития за банкера Цветан Василев.

Тя се закани, че ще продължи да изнася в медийното пространство скандални факти за Цветан Василев. Преди няколко дни Маргарита Михнев хвърли бомба в общественото пространство, заявявайки, че журналистът и пиар Соня Колтуклиева е прибрала повече от 500 хиляди лева от Цветан Василев за няколко години. Очаква се Маргарита Михнева да разкрие в ефира на bTV как лидерката на НДСВ Антония Първанова и медийният бос Огнян Стефанов също са прибирали пари на ръка от Цветан Василев.

[caption id="attachment_428809" align="alignright" width="300"]Маргарита Михнева се закани да изкара на показ кирливите ризи на злополучния банкер Цветан Василев Маргарита Михнева се закани да изкара на показ кирливите ризи на злополучния банкер Цветан Василев[/caption]

Срещата между Първанова и злополучния банкер е била организирана от организационния секретар на НДСВ Тодор Великов. Тя се е провела непоследствено преди евроизборите.

На въпросната среща Цветан Василев и Антония Първанова са се договорили НДСВ да получи сумата от 350 хиляди евро на ръка от банкера, само и само да отиде в предаването на Кеворк Кеворкян – „Всяка неделя”, където да засипе банкера с похвали. Основната цел на Цветан Василев била да успее да прилапа малките партии, за да е по-силен срещу ГЕРБ. Маргарита Михнева твърди пред Информационна агенция „ПИК”, че въпросното интервю е било проведено на 18 май. Изненадата обаче дошла, когато Тодор Великов отишъл да вземе колосалната сума пари от Цветан Василев, която била сложена в торба. По-късно той установил, че в сумата в торбата не е предварително договорената с Цветан Василев – 350 000 евро, а 250 хиляди евро. Великов съответно веднага алармирал шефката си Антония Първанова и тя написала SMS до Цветан Василев, на който обаче така и не получила отговор. В заключение разследващата журналистка Маргарита Михнева посочва, че днес ще разкрие истината при Антон Хекимян, тъй като миналата седмица Соня Колтуклиева се уплашила да гостува заедно с нея и отишла при Люба Кулезич, пише pik.bg.