Ники Китаеца окачестви действията си от преди години като "уникална простотия"Ники Китаеца е бил с Азис единствено заради парите

Ники Китаеца най-накрая разкри истината за отношенията си с Азис. Участникът в Биг Брадър Ол Старс, който стана известен именно покрай връзката си с певец и показната им публична "сватба" до момента избягваше темата за изпълнителя като дявол от тамян. В риалити формата, в който влезе в понеделник обаче Ники Китаеца беше принуден да повдигне завесата над този етап от живота си. От който очевидно се срамува, ако съдим по поведението му.

[caption id="attachment_428801" align="alignright" width="300"]Ники Китаеца Ники Китаеца[/caption]

Ники Китаеца потвърди това, което се коментира от години. А именно, че цялата връзка между него и ромския славей, а също и сватбата им, е била най-обикновен пи ар трик, с цел увеличаване популярността на певеца. Самият Ники признава, че въобще не е очаквал, че и той самият ще стане обект на толкова засилен медиен интерес. Нещо, което определено не му е харесало.

Самата идея за фалшивата връзка между него и Азис пък дошла от някакво списание. От където поискали ромският славей да представи някое младо момче като официалната си половинка. Азис веднага предложил на Ники Китаеца, който по това време работел като негов шофьор, да изпълни тази роля. Заради безпаричието 20-годишният тогава Ники се навил без много да му мисли.

В последствие обаче разиграваният театър започнал да му тежи все повече и повече. Младият мъж нямал никакво право да излиза където и да е без Азис, камо ли пък да отиде на среща с жена, която му харесва. Тъй като това би навредило на изградения имидж на фалшивата двойка. Ники Китаеца успял да се измъкне от ада, в който сам се намърдал благодарение на печалбата си от 100 хиляди лева от "Сделка или не".