Миглена Ангелова щастливо омъжи дъщеря си Дора!

Устатата телевизионна водеща Миглена Ангелова омъжи най-голямата си дъщеря. Тя пристана на датчанин. Двамата имат пет годишно дете, но накрая узакониха и връзката си. За това се похвали самата мадам „Искрено и лично” на личната си страница във Фейсбук. Тя пожела на щерка си Дора и на съпруга й Тобиас много здраве, щастие , търпение и много деца. Телевизионната водеща им пожела още да не забравят, че никой на никого нищо не дължи, а само подарява.

Преди пет години името на щерката на Миглена Ангелова нашумя с флирта с поп фолк певеца Крум, съобщи сайтът Лайфстайл.бг. Но властната й майка пресече тази връзка и щерката замина за столицата на Дания, за да учи египтология. Там тя срещна и бъдещия си съпруг.

[caption id="attachment_428789" align="alignright" width="300"]Миглена Ангелова Миглена Ангелова е горда със зет си датчанин[/caption]

Скандалната телевизионерка има зад гърба си четири брака и четири деца. Наскоро тя беше засечена с кандидат- съпруг №5, но до брак не се стигна. През пролетта самата Миглена Ангелова призна, че е сериозно обвързана, но не иска да спомене името на мъжа да нея. Една от най-провокативните водещи в телевизионния ефир бе засечена в столичен мол с по-млад мъж до себе си. Двамата се гледаха влюбено, говориха оживено и не забелязваха хората около тях. Миглена Ангелова изглеждала видимо много щастлива и се разхождала под ръка с мъжа из мола. Той пък имал вид на бизнесмен и двамата обикаляли покрай магазините в търговския комплекс, разказват очевидци на видяното.

С броят на браковете зад гърба си скандалната телевизионерка е достойна конкуренция на някои от най-известните холивудски мъжемелачки. Преди да бъде засечена с по-младия бизнесмен в мола плъзна слух, че Ангелова си има падалка с оператор от екипа си. Миглена обаче запази пълно мълчание по казуса и не коментира пред никого, дори и пред близките си приятелки личния си живот.

Тя нито потвърди, нито опроверга и слуха, че има връзка с младия богаташ. Дали обаче ще се стигне до нов брак не е напълно ясно, но засега най-голямата й щерка я изпревари. Щастливото младо семейство се радва на спокоен семеен живот и на детето си.