Мария зачева инвитро, но според медиците е нетърпелива

След като Християн Гущеров най-сетне реши да мине под венчило с приятелката си Мария, тя от своя страна пък бърза да го дари с наследник. Певицата, известна като Мара Отварачката, вече е задействала процедурата инвитро – узнаваме от страниците на „България днес”. „Пациентката ни няма проблем, но бърза със забременяването, защото, когато родителите нямат репродуктивни несъвместимости, само Господ може да реши кога това да се случи. В случая ние играем точно тази роля” – разкриват пред изданието специалисти, които ще се грижат фолкизпълнителката да зачене дете по оперативен път от милионера Християн Гущеров.

[caption id="attachment_428770" align="alignleft" width="300"]Мара Отварачката Мария ще мине под венчилото за втори път[/caption]

Влюбените, които съвсем скоро ще станат семейство – на 17 януари, решили, че времето, в което се пробвали по естествен път да увеличат числеността си, е достатъчно. И да не разчитат на случайността, решили да се консултират със специалисти от най-добрата болница с София. „Много са нещата, по които се различаваме от останалите” – коментират медиците, които ще обслужват Мара Отварачката. „При нас се отделя голямо значение на имунитета на двамата родители, като първоначално ще направим изследвания на майката в тази област. После ще съставим индивидуална програма на пациентката ни, съобразена с всички световни новости в областта” – обясняват от екипа, който ще се грижи бременността на Мария да мине безпроблемно. Ако зачеването на Мара Отварачката и раждането минат успешно, ВИП двойката със сигурност ще се възползва и от услугата „замразяване на пъпна връв”, която от години се прилага не само по света, но вече и у нас. Певицата няма да става за първи път майка. Тя вече има дъщеря от предишния си мъж Димитър, но за Християн това ще е първата рожба. Клюките около предстоящата сватба на Мария и милионера Гущеров се разпространяват бързо в общественото пространство. Според запознати само сватбената рокля на булката щяла да струва 40 бона, като тържеството щяло да бъде в скъпарско столично заведение.