Ана Баракова смени стила си на обличане

Фамозната депутатка от Града под тепетата Ана Баракова, която обяви, че напуска редиците на Николай Бареков още преди да прекрачи прага на Народното събрание за пръв път, се промени до неузнаваемост.

Ана Баракова успя да изненада голяма част от народните представители с новата си визия. Скандалната депутатка се появи в Народното събрание с прибрана коса и вдигнат бретон. За капак на всичко, пловдивчанката бе с шикозно сако с карирани ревери, което е твърде далеч от стила, който демонстрира до неотдавна. Разбира се, за да не изневери съвсем на себе си, Ана Баракова все пак не бе изпипала докрай визията си, тъй като изпод шикозното й сако надничаше плетена блуза.

[caption id="attachment_428501" align="alignright" width="300"]Ана Баракова смени стила си на обличане Ана Баракова смени стила си на обличане               Снимка: ПИК.БГ               [/caption]

Прави обаче впечатление, че гримът на Ана Баракова вече е много по-изискан от този, който носи по принцип. Променената й външност накара колежките й в Народното събрание да шушукат, че очевидно е започнала да придобива все по-делови вид, какъвто всъщност подхожда на институцията, която представлява. Другият факт, който колежките й не пропуснаха да коментират и с който вероятно ще се съгласите и вие е, че прибраната отзад коса не е най-добрият начин да скриеш, че не е мита от доста време или пък поради някаква причина се е омазнила доста бързо.

Иначе Ана Баракова гласува твърдо в подкрепа на една от най-дискутираните напоследък теми в парламента – дали народните представители трябва да бъдат тествани за наркотични вещества. Освен това пловдивчанката подкрепи и предложението на Валери Симеонов, депутатите да не могат да влизат в Народното събрание с оръжия, отровни вещества и различни видове взривове. В крайна сметка и двата текста така или иначе не успяха да съберат достатъчно подкрепа, за да влязат в сила. Ана Баракова продължава да се радва на компанията на своя приятел от групата на ГЕРБ – Атанас Ташков, който е неотлъчно до нея и не престава да я обгрижва. Тя пък му се отблагодарява като гласува в подкрепа на партията на Бойко Борисов, пише pik.bg.