Крисия имаше невероятния шанс да разчувства и трогне до сълзи Лили Иванова!

Уникалната Крисия Тодорова от Разград и естрадната прима Лили Иванова се събраха под един покрив,на една сцена, в зала 3 на НДК. Инициатор на концерта бе болница „Лозенец”, която отпразнува десет години от първата успешна трансплантация на черен дроб у нас. След гостите бе и Пламена, която е в четвърти клас и е с успешна трансплантация на черен дроб.

Проф. Д-р Любомир Спасов, шеф на здравното заведение поднесе букет от алени рози на певица №1 На България Лили Иванова и й благодари от сърце, че съпричастна към съдбата на хилядите болни у нас. Лили Иванова изпя някои от златните си парчета, както и няколко от най-новите си песни от последния си албум. 10-годишната Крисия, която зае второ място на Евровизия в Малта и прослави България далеч зад пределите й изпя пред публиката песента, с която заслужено грабна престижното място „Планетата на децата”.

[caption id="attachment_428471" align="alignright" width="246"]Крисия Сладката Крисия с примата на България Лили Иванова[/caption]

Публиката полудя от аплодисменти, след като малката чаровница изпълни и „Моя страна, моя България”. На концерта обаче липсваха братята пианисти Хасан и Ибрахим Игнатови.

След което ангелогласната Крисия поднесе своите сърдечни приветствия на великата Лили Иванова. Естрадната легенда остана очарована не само от невероятния талант на по-младата си колежка, но и от нейната лъчезарност и чаровност. Двете се щракнаха за спомен. Родителите, които се грижат за страницата на Крисия във Фейсбук пуснаха вчера снимката на двете.

Фотосът обиколи Интернет пространството и събра хиляди споделяния и харесвания. Много от коментарите изразяваха възхищението на фейсбук маниаците, че под един покрив и на една сцена са се събрали най-възрастната и най-младата ни надежда в музиката. И това наистина е велико!