Генерал Леонид Жаботински не се отказва да ужажва примата Лили Иванова

Руският генерал милионер Леонид Жаботински е подновил атаките си към Лили Иванова – пише „България днес”. Изданието припомня, че той вече на два пъти предлага брак на примата на българската естрада, но получава отказа й. Въпреки това олимпийският шампион по вдигане на тежести продължава да мечтае да взема за жена надарената българка – пише вестникът. Сега мултимилионерът Леонид Жаботински пробва нова тактика, присъща за военен от висша класа – разкрива източникът на изданието. Първо бившият щангист бил неприятно изненадан от вестта, че Лили Иванова имала здравословен проблем. Примата на българската естреда лекува болни бъбреци в Александровската болница. От благодарност към лекарите певицата пя на концерт по случай 135 години от създаването на лечебното заведение.

[caption id="attachment_428434" align="alignleft" width="300"]Ще устои ли Лили Иванова на руската атака? Ще устои ли Лили Иванова на руската атака?[/caption]

След като се съвзел от първоначалната покруса, генералът видял неочаквана възможност в иначе доста неприятната ситуация. Той решил да покани своята муза на почивка в прочутия рески балнеоложки курорт Минерални води, който се намира в сърцето на Северен Кавказ. Там бликат над 100 минерални извора на лековити води, които превъзхождат дори знаменитите чешки Карлови вари. Кавказките минерални води работят целогодишно и развиват най-разнообразна балнеология. Самият Леонид Жаботински също редовно посещава минералните извори  в Железноводск и се гордее с перфектно здравословно състояние въпреки 76-те си години. Естествено, богаташът ще поеме всички разноски на любимата си Лили Иванова, включително и самолетните билети до Русия.

[caption id="attachment_428435" align="alignleft" width="300"]Жаботински вече прави няколко предложения на своята муза Жаботински вече прави няколко предложения на своята муза[/caption]

В Минерални води има международно летище, което още повече ще улесни пристигането на примата, която няма как да се юрне с руските железници за такова изнурително пътуване. Все още не е ясно дали Лили Иванова ще приеме поканата на руския генерал за посещение в началото на следващата година. Много вероятно е, ако приеме, Жаботински отново да се опита да разтопи сърцето й и да поиска ръката й. Изданието припомня, че певицата обича Русия и винаги с радост посещава тази страна, в която има хиляди почитатели. Идеята на генерала е посещението на примата да съвпадне и с неговия рожден ден, който е на 28-и януари. Жаботински винаги вдига шумни тържества, но не крие, че най-големият подарък за него ще бъде присъствието на любимата му Лили Иванова.