Христо Сираков си харесал младата дама още като я видял на екранаХристо Сираков забърса поредното два пъти по-младо от него гадже

Христо Сираков заби поредното младо гадже. Новата избраничка на богаташа е лице, познато на телевизионните зрители. Госпожицата, която успя да омае влюбчивия плейбой е младата Ренета Ганева, която доскоро се изявяваше на сцената на Х Фактор.

[caption id="attachment_428407" align="alignright" width="300"]Христо Сираков и Ренета Христо Сираков и Ренета[/caption]

Където именно я забелязал Ицо Стоте Манекенки и определено си паднал по нея, разказват близките му. Затова милионерът потърсил начин да се запознае с чаровната изпълнителка. Как точно се е случила срещата и заварката между тях, можем само да гадаем. Но е повече от очевидно, че самата Ренета също не е останала безразлична към ухажванията на Христо Сираков.

Двамата дори афишираха познанството, а най-вероятно и връзката си на светско събитие преди няколко вечери, на което се появиха хванати за ръка. Нещо повече, поведението им по време на цялата вечер показвало, че помежду им има нещо повече от обикновени приятелски чувства, разказват гостите на партито.

Христо Сираков цяла вечер не пуснал ръката на певицата, която се задържа само три седмици в Х Фактор, видяха от hotarena.net. А в кратките моменти, в които Ренета се дръпвала настрани, за да види някой познат, бизнесменът не я изпускал от поглед.

"Придружаваше я дори в тоалетната", смеят се свидетели на случващото се. 30-годишната Ренета напълно се вписва в критериите на богаташа, които той има към кандидат-половинките си. Певицата е висока, красива, пищна и почти два пъти по-млада от него, подхилкват се форумци. Остава да видим колко ще издържи новата светска двойка, предвид влюбчивия нрав на Стоте манекенки.