Кубрат Пулев все още не е готов за брак с певицата, родителите й го натискатКубрат Пулев заяви, че ще мисли за брак едва когато бие Кличко

Кубрат Пулев е получил ултиматум да се ожени за Андреа и да й направи бебе? Този слух от няколко дена обикаля из родното светско пространство. Любопитното е, че зад условието стои не певицата, която неведнъж е изтъквала, че също първо мисли за кариерата си, а сватбата е на заден план. Родителите й обаче не са на това мнение.

[caption id="attachment_428404" align="alignright" width="300"]Кубрат Пулев със семейството на Андреа Кубрат Пулев със семейството на Андреа[/caption]

Майката и бащата на Теодора, както е истинското име на Андреа, искали вече да гледат внучета. Затова и все по-често настоявали пред Кобрата най-накрая да се престраши и да предложи брак на дъщеря им. А след това да ги зарадва и с внучета, научиха от Hotarena.net.

"Майка й на Андреа е особено серт в това отношение. Тя отдавна тропа с крака да види щерка си булка", издават близки до семейството, което е сред най-богатите в столицата, а и не само. Кубрат Пулев обаче неведнъж е заявявал, че годежен пръстен ще има чак когато той победи Владимир Кличко и стане световен шампион в бокса.

Тъй като това не се случи, семейството на Андреа ще трябва да почака още около две години, когато е следващата възможност за евентуален двубой между двамата, смеят се форумци. Това обаче не пречи родителите на Андреа да са в добри отношения с бъдещия си зет.

Самата певица се похвали със снимка, на която се вижда, че Кубрат Пулев присъства на вечеря с нея и семейството й дни след двубоя с Кличко. Андреа не скри, че се чувства много щастлива със семейството, част от което е и Кобрата, макар и не на документи.