Голямата любов на Слави Трифонов – Магдалена Ангелова, се е насочила към ново поприще

От почти година бившата манекенка Магдалена Ангелова, по-известна като Маги на Слави Трифонов, се опитва да възобнови практиката си на експерт по човешките отношения – пише „Уикенд”. Преди това дамата роди първото си дете от бизнесмена Елисавет Ъков, който търгува със спортна екипировка у нас – отбелязва изданието. Той обаче се опитва да остане в сянката на нейната макар и позавехнала популярност и двамата рядко афишират отношенията си публично. Единственото обявление, свързано с връзката, е раждането на дъщеричката им, която вече посещава детска градина. Това дава възможност на майка й отново да се посвети на призванието си – психологията и по-специално – да обучава и помага на мъже и жени да открият своите най-силни страни.

[caption id="attachment_428395" align="alignleft" width="300"]Маги на Слави Трифонов Маги на Слави се ориентира в "тънката" част на психологията[/caption]

Самата Маги на Слави Трифонов има самочувствие, че може да бъде пример за това как човек постига успехи в живота с помощта на умението си да общува добре с хората. Покрай Дългия, с когото продължават епизодично да се чуват, Маги се запознава с известната специалистка в интимните отношения на мъжа и жената Наталия Кобилкина. Не е тайна, че именно Слави Трифонов популяризира името на рускинята, като я покани да води рубрика в шоуто му. Това продължи едва 2 месеца, но за сексоложката това бе сериозен трамплин в бизнеса й. Благодарение на шоумена семинарети на Кобилкина започнаха да се пукат по шефовете, така че рускинята въобще не може да се оплаче от липсата на добри финансови постъпления. От няколко месеца обаче двете бивши протежета на Слави Трифонов са се надушили и са реши4ли да стартират общ проект. Наталия Кобилкина е взела за помощник Маги в популяризираннето на своята академия за щастливи жени. Двете целят да помогнат на дамите да се сдобият с половинка, която да изпълнява всичките им желания. Двете бизнес партньорки дори са направили своя интернет телевизия, по която всяка седмица разискват определена тема, свързана с любовта и отношенията между мъжката и женската половинка в живота.