Мария претърпя страшно унижение и то пред колега!

Поп фолк певицата Мария поднови кариерата си в елитната дискотека на колегата си Константин в Студентския град. Но претърпя страшно унижение. Мара Отварачката дълго време не ходеше по кръчми и участия заради забраната на половинката й Християн Гущеров. Според клюката милионера забранил на певицата да се „мята” по разни нощни заведения и там да се излага на сластните погледа на различни пияндета.

Мария слушала благодетеля си да не ходи по участия. Но сега, след като Християн Гущеров й предложи брак, нещата се промениха малко. Пухкавият бизнесмен плащал по четиридесет и пет бона месечно на работодателя й Митко Пайнера заради неустойки по договора. Затова Мария трябвало по малко да възстанови кариерата си. И Мара Отварачката решила да стартира залязлата си кариера от кръчмата на Коцето, твърдят колежките й от бранша.

[caption id="attachment_428387" align="alignright" width="300"]Мария Вместо Коцето да й плати, Мария плати на него[/caption]

Според слуха обаче любимия й Християн Гущеров платил на фолкаджията Константин, за да пее неговата половинка един час на сцената. Въпреки че била редно Коцето да даде хонорар на Мария за участието й. Но защото сега никой не я кани по участия, Мария трябвало да си осигури присъствие на сцената сама. След което вече ще има шанс и предложения за различни ангажименти, обясняват колежките й от гилдията.

Въпреки че Мария и Коцето не си говорили от доста дълго време, ледовете между тях се стопили заради общото начало. Двамата не си обменяли никакви приказки и причината за това се оказало предишното гадже на Коцето, колежката му Райна. Но заради общия бизнес, двамата заровили томахавките. След като вече Мария сложи началото бъдещата й брачна половинка й обещал още участия, но много прецизно подбрани от него. В най-скоро време двойката ще лети до Дубай. Там Мария и пухкавия милионер ще се отдадат на шопинг заради предстоящата им брачна церемония. Кога обаче ще бъде тя, засега двойката пази мълчание.