Алисия вече се изживява като домакиня в къщата на Ники Михайлов!

Поп фолк певицата Алисия показа и друг талант. Фолкаджийката се оказа, че е и изкусна готвачка. За това я похвали не кой да е, а нейния любим Ники Михайлов. Той не спира да хвали своята половинка, че умее да върти вкусни манджи, а не само, че пее. Алисия му готвила любимото ястие веднъж на месеца – зрял боб с наденица. Вратарят, който отиде да пази вратата на турския тим в Месин не може да се нарадва на хубавицата, която се оказала и превъзходна майсторица в кухнята.

Ники Михайлов си подбирал какво да слага на масата, след като си направил специален кръвен тест. Освен това проба от кръвта установила каква поносимост изпитва организма му към определени храни. Оказало се, че той не трябва да консумира портокали, които обаче били сред любимия му екзотичен плод.

[caption id="attachment_428379" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия и Ники Михайлов вече живеят като истинско семейство[/caption]

Любимата на вратаря, фолкаджийката Алисия умеела на практика да готви всичко. Това Ники Михайлов непрекъснато твърдял и се хвалел пред роднини и приятели.

Припомняме, че Ники Михайлов предложи на Алисия да живее при него в южната ни съседка. Той подписа договор с турския отбор и замина за Турция. Алисия прие с радост предложението на дългогодишния си приятел. Двамата са изключително щастливи заедно, както и с тузарския дом, в който живее националния ни вратар. Освен къщата, на двамата изключително много допада и уникалната градина, пълна с лимонови дръвчета.

Алисия се радва на къщата и на вниманието на Ники, но все още не е получила заветното предложение от него. Тя роди от футболиста Валери Божинов син, но и с него не облече бялата рокля. След като дългогодишното гадже на колежката й Мария, Християн Гущеров й предложи да я направи законна половинка и Алисия се надява на същото. Кога и дали ще стане това обаче никой не знае, а и Ники Михайлов все още си трае.