Анита Мейзер никога не се е явявала на конкурс за Мисис БългарияАнита Мейзер няма никакво право да представя България на Мисис Свят

Анита Мейзер никога не се е явявала на конкурса Мисис България! Скандалната истина за още по-скандалната участничка на Мисис Свят лъсна с цялата си грозота. Оказа се, че Анита Мейзер никога не е участвала в надпреварата за най-красива омъжена българка, камо ли пък да я печели.

[caption id="attachment_428362" align="alignleft" width="300"]Анита Мейзер (вдясно) и истинската Мисис България Анита Мейзер (вдясно) и истинската Мисис България[/caption]

Това обясни лично Меги Савова, организаторката на конкурса за страната ни. Която е категорична, че никой от България не е пращал да защитава името на родината ни на международния форум. Затова и присъствието на меко казаното грозноватата Анита на Мисис Свят буди сериозно недоумение.

"Анита Мейзер никога не се е явявала на който и да е конкурс за Мисис Свят", заяви Меги Савова. Скандалната българка не е била дори и сред явилите се на предварителните кастинги за Мисис България 2014 над 600 жени. Савова, която е единствената притежателка на официалните лицензи за провеждането на Мисис България, Мисис Свят и Най-достойна българка недоумява какво изобщо прави Мейзер на международния конкурс.

Факт е обаче, че тя беше там. Проведеният снощи избор за Мисис Свят си е официалната надпревара за най-красива омъжена жена. И при това положение е логично носителката на титлата Мисис България да представлява страна ни там. А не недоразумението, наречено Анита Мейзер.

Която успя единствено да си навлече подигравки и да изложи българките в очите на света, предават от no-comment.bg.

От razkritia.com не се наемаме да твърдим със сигурност как точно скандалната дама се е уредила да замине за престижната надпревара. Най-вероятно си е платила, при това солидна сума, за да избута доста по-добре изглеждащата от нея истинска победителка в Мисис България.