Анита Мейзер се гордее с визията си, приличала на Памела АндерсънАнита Мейзер кълне хората, които й се подиграват

Анита Мейзер не спира да демонстрира, че не й пука от неодобрението и подигравките на хората. Скандалната българка, която представи страната ни на престижния конкурс Мисис Свят, не само, че не се трогва от гаврите по неин адрес, ами дори се нахвърли върху хората, които се смеят на меко казано нелепия и външен вид.

[caption id="attachment_428370" align="alignleft" width="300"]Анита Мейзер Анита Мейзер[/caption]

"Сексапилът ми дразни хората", категорична е Анита Мейзер, която никак няма намерения да се засрами от факта, че изложи жестоко страната ни на престижния международен форум. Според силиконката, която от години живее в САЩ, именно завистта на хората към начина, по който изглежда, провокира негативните коментари по неин адрес. "Пази Боже да изглеждам като теб", пък е реакцията на онлайн потребителите.

[caption id="attachment_428371" align="alignright" width="300"]Анита Мейзер Анита Мейзер[/caption]

Дамата определено знае как да се забърка в скандали. Освен с нелепата си външност, Анита Мейзер предизвика не малък скандал с факта, че всъщност няма никакво право да се яви на Мисис Свят. Поради простата причина, че дори не се е явявала на конкурса Мисис България. Камо ли пък да го спечели, разкри самата организаторка Меги Савова.

По какъв начин тогава Анита Мейзер се е набутала на международния форум вместо много по-красивата от нея истинска Мисис България, можем само да гадаем.

Бясната от гаврите по неин адрес Анита Мейзер изригна и в профила си във Фейсбук. Където буквално кълне всички, които й се смеят и я обиждат, видяха от БЛИЦ.

Преди години пък името на Мейзер беше замесено с това на Киро Скалата, когато гръмна слухът, че той я е отвлякъл и държал в плен цяла седмица. Слух, който се оказа силно преувеличен.