Зорница Линдарева получи зашеметяваща оферта

Не Влади Въргала, а Зорница Линдарева се оказа големият победител в тазгодишния сезон на риалити формата ВИП Брадър.

Безспорно актьорът Влади Въргала бе съквартирантът, който спечели вота на публиката, но пък остана без каквато и да било награда. Оказа се, че в договорите на съквартирантите изрично било записано, че победителят няма да получи друга награда, освен хонорара. Така, докато Влади Въргала остана с пръст в устата, скандалната манекенка, която неведнъж успокоява в къщата на ВИП Брадър е на път да развие сериозна кариера и то в сферата на киноиндустрията. С участието си в шоуто, Зорница Линдарева е успяла да привлече вниманието на американски продуценти, които сниман у нас.

[caption id="attachment_428355" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева получи зашеметяваща оферта Зорница Линдарева получи зашеметяваща оферта[/caption]

От екипа на Зорница Линдарева уточняват, че преди няколко дни е стартирало заснемането на лентата Код: Лондон, която е продължение на Код: Олимп (също заснет на територията на страната ни). След като изгледали имитацията, която Зорница Линдарева направи по особено професионален начин като голяма актриса на атрактивната рускиня Людмила Захажаева, в която тя отправя критики към всички съквартиранти, няколко медии писаха, че манекенката се е харесала на американските продуценти. През последните няколко дни из коридорите на киноцентър Бояна се шушука, че с визията си Зорница Линдарева би била по-подходяща за драматични роли.

Самата Зорница Линдарева разбира се, се чувства изключително поласкана от факта, че участието й във ВИП Брадър е на път да я превърне в актриса. Тя споделя, че има вероятност да участва в продукция, в която главно действащо лице е чаровникът Джерард Бътлър. Манекенката е щастлива от факта, че някой е погледнал на нея като на перспективна личност, а не просто като на любовницата на Тачо. Зорница Линдарева не намира думи, с които да опише щастието си от това, че някой е забелязал актьорския й потенциал и подчертава, че далеч не си прави празни илюзии за холивудска кариера, но пък би се радвала да е така. В заключение манекенката посочва, че това признание може само да я амбицира да се развива в тази сфера и когато придобие необходимата квалификация наистина да се покаже като актриса, тъй като вероятно това е нейното призвание, пише pik.bg.