Уош МС призна, че Радина му се е оплаквала, че Деян Донков я биеУош МС е категоричен, че алкохолът съсипва бившата му

Уош МС направи скандално признание за бившата си половинка Радина Кърджилова. Рапърът, който си спечели любовта на хората след участието си във ВИП Брадър, разкри, че актрисата му е признала, че Деян Донков й е посягал. Както знаете, от години се говори, че Донков доста честичко бие половинката си.

[caption id="attachment_428352" align="alignleft" width="300"]Уош МС Уош МС[/caption]

И двамата обаче упорито отричат за нещо подобно. В откровено интервю за vsekiden.com Уош МС, който имаше връзка с Радина преди Деян, издаде, че тя му се е оплакала от от новия си, който й посягал. Рапърът разкрива, че е бил шокиран, когато е чул признанието на актрисата.

Той споделя още, че алкохолът се отразява пагубно на бившата му, а също и на връзката й с Донков. Който, както всички знаят, също редовно посяга към чашката. "Преди да пият, двамата са мили един към друг. След това обаче става страшно", признава рапърът.

Макар с Радина вече да нямат връзка, Уош МС не крие, че те са успели да запазят приятелските си отношения. "Чуваме се, помагаме си, когато някой има нужда. Любовта обаче я няма вече", категоричен е един от най-позитивните участници във ВИП Брадър.

Уош МС коментира и жените, с които трябваше да си съжителства в Къщата на Големия брат. Той заяви, че всички са му били страшно изкуствени и не са притежавали нищо, с което да го пленят. "В тези момичета просто нямаше нищо специално", заяви Стефан, както е истинското име на сина на големия ни актьор Иван Иванов.