Мария се разтопи от изненадващото предложение на Християн Гущеров!

Поп фолк дивата Мария и пухкавия й приятел Християн Гущеров се готвят да отлетят за шопинг в Дубай. Милионерът решил да подари една обиколка на любимото си миньонче из екзотичната страна, за да си напазаруват двамата за предстоящата сватбена церемония. Христо Гущеров искал да зарадва половинката си, с която вече живеят под един покрив от няколко години, преди да зазвъни сватбения марш.

Певицата Мария дълго се надяваше да чуе сватбените камбани и да мине под венчило с милионера. За нея това ще е втори брак, а за пухкавелкото първи. Той обаче дълго не се решаваше на подобна стъпка. Въпреки че бизнесмена обожава малката Марая, дете от първия брак на Мария с хотелиера Митко Андонов, той мечтае за свой наследник. Мария обещава да го дари с такъв, дори ако трябва да се подложи на ин витро интервенция.

[caption id="attachment_428330" align="alignright" width="300"]Мария Мария умира от нетърпение да напазарува за сватбата в Дубай[/caption]

Преди известно време поп фолк певицата се похвали, че Гущеров й е подарил годежен пръстен, но тя не го носи, че й бил широк. Приятелят й беше забранил да пее по нощни заведения и тя дълго страдаше заради това негово окончателно решение. Според упоритата клюка обаче Християн Гущеров дори плащал за Мара на работодателя й Митко Пайнера по четиридесети пет бона месечно, заради сключения преди това договор с музикалната му компания.

Мария обаче все пак измолила богаташа от време-навреме да пее по заведения, за да не я забравят феновете и да я изтикат напълно от гилдията. Бъдещият жених й разрешил, но съвсем премерено и прецизно да пее по кръчмите. За да стартира с позабравената си кариера, Мара Отварачката решила да започне от елитното заведение на колегата си Константин в Студентския град. Двамата не били в много добри отношения заради предишното гадже на Коцето- Райна. Дори не си говорили, но с появата на Мария в неговото заведения ледовете се пропукали и двамата отново си проговорили.

Кога обаче ще летят за Дубай Християн Гущеров и Мария още не са решили окончателно. Също двамата те крият и датата на сватбата си, но обещават събитието да се случи в най-скоро време.