Сергей Станишев подготвя удар срещу Михаил Миков

Сергей Станишев подготвя удар срещу Михаил Миков
5 (100%) 1 vote

Сергей Станишев е твърдо решен да си върне позициите в БСП

Сергей Станишев обяви война на Михаил Миков. Бившият лидер на социалистите е твърдо решен да си върне старите позиции в партията. Това е причината за нападките му към настоящия партиен лидер.

Преди няколко дни двамата лидери си разменили остри реплики в коридорите на „Позитано 20“, разкри пред ПИК източник от партията, пожелал да остане анонимен. Причината за скандала между двамата е фактът, че Михаил Миков не позволи на Сергей Станишев да подреди листите преди изборите.

Освен това Михаил Миков не пропуска възможност да обвини предното ръководство на БСП за слабия резултат от вота. Това е още една причина Сергей Станишев да иска да го свали от поста му и да си върне предишните позиции в партията.

Сергей Станишев

Сергей Станишев удря Михаил Миков

Сергей Станишев изчаква удобния момент да атакува. В момента той събира хора за конгрес и изчаква най-подходящия момент да го свика. Вероятно на конгреса ще поиска оставката на Михаил Миков и ще предложи за лидер на партията Драгомир Стойнев.

Освен Сергей Станишев, идеята за свикването на конгрес подкрепя и Георги Гергов, който е областен лидер на партията в Пловдив. Гергов успя да се уреди с този пост, сваляйки Атанаска Тенева. Той успя да спре всичките й източници на финансиране.

Причината, поради която Георги Гергов иска Михаил Миков да бъде свален от лидерското място, е фактът, че той не пожела коалиция с ГЕРБ.

След слабия изборен резултат на БСП субсидията на партията е спряна наполовина. Михаил Миков е изправен пред трудната задача да намери други източници на финансиране на партията, различни от тези на Сергей Станишев. В противен случай, вероятно съюзниците му в партията ще се обърнат срещу него, пише ПИК.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар