Кубрат Пулев бил мутра и рекетьор, едвам отървал арестаКубрат Пулев е бил част от престъпна група преди да се преориентира към бокса

Кубрат Пулев крие тъмно минало. Най-добрият български боксьор в последните години е заработвал като мутра и рекетьор преди да се ориентира към бокса. Шокиращото разкритие идва от мъж, пожелал анонимност, който се води свидетел номер 7 по делото срещу Таки. Който е намесил и името на Кобрата по време на разпитите си в прокуратурата.

[caption id="attachment_428282" align="alignleft" width="300"]Кубрат Пулев Кубрат Пулев[/caption]

Любопитното обаче е, че думите му са подкрепени от боса на футболния "Славия" Венцислав Стефанов, както и от Антони Тренчев, депутат от Реформаторския блок. Които са категорични, че Кубрат Пулев, съвместно с Любомир Симеонов са били част от престъпна група, чиято "работа" е била да всяват ред и дисциплина сред дилърите на дрога и съответно да наказват провинилите се.

Въпреки тъмното си минало обаче и присъствието на името му в томовете по делото срещу кокаиновият крал, Кобрата никога не e бил привикван в следствието на разпит. Нито пък е бил арестуван. За разлика от Любо Чука, който преди две години прекара няколко дена зад решетките именно заради съмнителното си минало.

Нещо повече, това се случи преди изключително важен ММА двубой с негово участие. Този факт обаче не трогна прокуратурата, научиха от Hotarena.net.

Форумите в онлайн пространството също са пълни с коментари на хора, които твърдят, че преди да се преориентира към професионалния бокс, Кубрат Пулев е бил част от наказателна бригада и е потрошил доста хора.

До момента обаче това са единствено думи, за които липсват категорични доказателства. Факт е, че доста от състезателите ни в силовите спортове са изпълнявали мутренски поръчки. Но дали и Кубрат Пулев е сред тях, не можем да твърдим със сигурност без за това да има категорични сведения.