Георги и Мая Илиеви ще бъдат основните действащи лица в новия филм на Георги СтайковФакти за последния ден от живота на Георги Илиев ще видят бял свят в лентата

Георги и Мая Илиеви ще бъдат увековечени във филм на Георги Стайков. Актьорът е решил да пресъздаде любовта между двамата на големия екран като за целта вече е започнал да събира информация за запознанството и живота на Георги и Мая Илиеви.

[caption id="attachment_428258" align="alignleft" width="300"]Георги и Мая Илиеви Георги и Мая Илиеви[/caption]

За тази цел Стайков вече разговаря с близки на разстреляния шеф на ВИС 2 и съпругата му, за да научи подробности за отношенията им. Актьорът, който напоследък се изявява и като режисьор, разкри, че смята да включи малко известни факти от живота на семейството в проекта си.

Един от тях е от деня, в който Жоро Илиев е убит. По това време Главният вече е наясно, че в България е влязъл човек, нает специално да го убие. Въпреки всичко обаче Илиев до последно пази тайната от съпругата си, за да не я тревожи.

Нещо повече, в един от последните си разговори с нея във фаталния ден, той се опитва да я успокои с лъжата, че ще хване самолета и ще отиде в Доминикана при нея и двете им осиновени деца. След което обаче заминава за Слънчев бряг, за да отпразнува победата на футболния си отбор.

Друг любопитен факт от живота на Георги и Мая Илиеви е, че нежната половинка никога не си позволявала да пуска мъже в дома им. Дори и охраната й стояла извън къщата на семейството, научиха от Hotarena.net.

Разбира се, във филма няма как да бъдат пропуснати и многобройните изневери на Главния със знайни и незнайни хубавици, сред които фолкаджийките Глория и Кати.