Кубрат Пулев има няколко варианта за развитие пред себе сиКубрат Пулев трябва да мисли как ще развива кариерата си от тук нататък

Кубрат Пулев може да поеме по пътя на Владимир Кличко. Съществува вариант българският боксьор да основе собствена компания, така че да не му се налага да плаща проценти от печалбата си на различни мениджъри и промоутъри, издават негови близки.

[caption id="attachment_428254" align="alignleft" width="300"]Какво очаква Кубрат Пулев от тук нататък? Какво очаква Кубрат Пулев от тук нататък?[/caption]

По този начин Кобрата ще има пълен контрол върху кариерата си, както това са направили много други негови колеги. В това число и световният шампион Владимир Кличко, който от много време се занимава сам с уреждането на мачовете си и организацията покрай тях.

Това е само един от вариантите, които стоят пред Кубрат Пулев за продължение на кариерата му след мача със световния шампион. Според специалистите изборите, които може да направи боксьора след загубата от украинеца са общо три.

Единият от тях е създаването на собствена компания, по примера на Владимир Кличко. Другата възможност за Кобрата е да продължи договора си с немците от "Зауерленд". Контрактът му с тях изтича на 31 декември тази година, но този вариант не е особено изгоден за нашенеца, тъй като от 2015 година немците ще са с много по-ограничени възможности, тъй като те ще вземат по-малко пари от телевизията, която излъчва техните срещи.

Хаген Дьоринг, откривателят на Кобрата за големия бокс, също има планове за него. Той е специалист в областта си и е способен да изведе българина до нов мач за титлата. Която и опция да избере Кубрат Пулев обаче едно е сигурно - той ще се завърне на ринга възможно най-скоро.

Съвсем скоро Кобрата ще даде пресконференция, на която ще обяви какво ще е бъдещето му, предават от sportal.bg.